Tuesday-lay-slay

HEHE. Tisdag idag. Jobbet var riktigt segt. Dagen var regnig. JAG började morgonen med frukost. VEM hade kunnat ana!? Blueberries 4 life. Tror jag snart ska börja avancera med lite matigare smoothies och kanske köra att ta med och så. AVokado är ju en favorit så får se vad som kanske komma skall... Idag fick i alla fall en lingongrova special komplettera frukosten tillsammans med lite granola, mango, morötter och te.
 
 
Imorgon är det valborg. Jag är på topp! Eller???? Har inte bestämt vad jag ska ha på mig än. Tema för kvällen blir nog för mig "djungel" eller liknande (claaasssic) hehe, för ja, det är ju så att det vankas skiva! Kvällen börjar efter jobbet hemma hos mig med middag och förkrök med le babes. Ska bli mys med lite skinny bitches/ baconlindade skönheter/ kygo remixxxer & fina ladies. Kvällen kommer bli som vaborg ska vara. Inga förväntningar.
 
 
Just nu provar jag lite kläder, därav the naked beauty. Skämt ååååsido, nu måste jag ta tag i uppstyrning av klädsel på riktigt. Har ingen aning om vart det ska sluta. Lots of lovelovelove from le famous ---> loys